نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 بهشت گلها در پارك سي سايد ژاپن

پارك هيتاچي سي سايد در ژاپن در شهر هيتاچيناكا واقع شده است. اين پارك يكي از مقاصد گردشگري در ژاپن به شمار مي آيد. مساحت 3.5 هكتاري اين پارك از انواع گلهاي ديدني و رنگارنگ پوشيده شده است. در هر فصل گلهاي متفاوت و رنگ و بوهاي مختلفي را در اين پارك تجربه خواهيد كرد.































:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 

























:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 شب که می شود حوصله ها مانند سایه ماه کوتاه است و کمرنگ. داستانک، قلقلکی کوتاه برای فکر و روحمان است تا در ساعات پایانی شب، لحظات کوتاه امروز را با خواندن جملاتی کوتاه بهتر و بیشتر قدر بدانیم. داستانک فردا منتظر پیشنهادات شماست.

کی از دوستان ملا نصر الدین به کنایه از او پرسید: "اگر بگویی خدا کجاست، یک سکه به تو می دهم."

ملا نصرالدین پاسخ داد:" اگر بگویی خدا کجا نیست، دو سکه به تو می دهم!"

 



:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 به مناسبت فرا رسیدن زادروز فرخنده حضرت امام حسین(ع) 40 حدیث از مجموعه بیانات آن بزرگوار پیشکش خوانندگان عزیز باشگاه شبانه می شود.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، به مناسبت فرا رسیدن زادروز فرخنده حضرت امام حسین(ع) 40 حدیث از مجموعه بیانات آن بزرگوار پیشکش خوانندگان عزیز باشگاه شبانه می شود.

۱- قالَ الاْمامُ سید الشهداء أبُوعَبْدِ اللّهِ الْحُسَیْن(عَلَیْه السلام) :

 

 

 

إنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللهَ رَغْبَهً فَتِلْکَ عِبادَهُ التُّجارِ، وَ إنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللهَ رَهْبَهً فَتِلْکَ عِبادَهُ الْعَبْیدِ، وَ إنَّ قَوْماً عَبَدُوا اللهَ شُکْراً فَتِلْکَ عِبادَهٌ الْأحْرارِ، وَ هِیَ أفْضَلُ الْعِبادَهِ.

 

حضرت امام حسین (علیه السلام) فرمود: همانا عدّه اى خداوند متعال را به جهت طمع و آرزوى بهشت عبادت مى کنند که آن یک معامله و تجارت خواهد بود و عدّه اى دیگر از روى ترس خداوند را عبادت و ستایش مى کنند که همانند عبادت و اطاعت نوکر از ارباب باشد و طائفه اى هم به عنوان شکر و سپاس از روى معرفت، خداوند متعال را عبادت و ستایش مى نمایند; و این نوع، عبادت آزادگان است که بهترین عبادات مى باشد.

 

 

 

 

2- قالَ(علیه السلام): إنَّ أجْوَدَ النّاسِ مَنْ أعْطى مَنْ لا یَرْجُوهُ، وَ إنَّ أعْفَى النّاسِ مَنْ عَفى عَنْ قُدْرَه، وَ إنَّ أَوْصَلَ النّاسِ مَنْ وَصَلَ مَنْ قَطَعَهُ.

 

فرمود: همانا سخاوتمندترین مردم آن کسى است که کمک نماید به کسى که امیدى به وى نداشته است و بخشنده ترین افراد آن شخصى است که ـ نسبت به ظلم دیگرى با آن که توان انتقام دارد ـ گذشت نماید. صله رحم کننده ترین مردم و دید و بازدید کننده نسبت به خویشان، آن کسى ست که صله رحم نماید با کسى که با او قطع رابطه کرده است.

 

3- قیلَ: مَا الْفَضْلُ؟ قالَ (علیه السلام): مُلْکُ اللِّسانِ، وَ بَذْلُ الاْحْسانِ، قیلَ: فَمَا النَّقْصُ؟ قالَ: التَّکَلُّفُ لِما لا یُعنیکَ.

 

از حضرت سؤال شد کرامت و فضیلت انسان در چیست؟ در پاسخ فرمود: کنترل و در اختیار داشتن زبان و سخاوت داشتن، سؤال شد نقص انسان در چیست؟ فرمود: خود را وا داشتن بر آنچه که مفید و سودمند نباشد.

 

 

 

4- قالَ(علیه السلام): النّاسُ عَبیدُالدُّنْیا، وَ الدّینُ لَعِبٌ عَلى ألْسِنَتِهِمْ، یَحُوطُونَهُ ما دارَتْ بِهِ مَعائِشَهُمْ، فَإذا مُحِصُّوا بِالْبَلاء قَلَّ الدَّیّانُونَ.

 

فرمود: افراد جامعه بنده و تابع دنیا هستند و مذهب، بازیچه زبانشان گردیده است و براى إمرار معاش خود، دین را محور قرار داده اند ـ و سنگ اسلام را به سینه مى زنند. پس اگر بلائى همانند خطر ـ مقام و ریاست، جان، مال، فرزند و موقعیّت، … ـ انسان را تهدید کند، خواهى دید که دین داران واقعى کمیاب خواهند شد.

 

 

 

5- قالَ(علیه السلام): إنَّ الْمُؤْمِنَ لا یُسىءُ وَ لا یَعْتَذِرُ، وَ الْمُنافِقُ کُلَّ یَوْم یُسىءُ وَ یَعْتَذِرُ.

 

 

ضمن فرمایشى فرمود: همانا شخص مؤمن خلاف و کار زشت انجام نمى دهد و عذرخواهى هم نمى کند ولى فرد منافق هر روز مرتکب خلاف و کارهاى زشت مى گردد و همیشه عذرخواهى مى نماید.

 

 

 

6- قالَ(علیه السلام): إعْمَلْ عَمَلَ رَجُل یَعْلَمُ أنّه مأخُوذٌ بِالاْجْرامِ، مُجْزى بِالاْحْسانِ.

 

 

فرمود: کارها و أمور خود را همانند کسى تنظیم کن و انجام ده که مى داند و مطمئن است که در صورت خلاف تحت تعقیب قرار مى گیرد و مجازات خواهد شد.

 

و در صورتى که کارهایش صحیح باشد پاداش خواهد گرفت.

 

 

 

 

7- قالَ(علیه السلام): عِباداللهِ! لا تَشْتَغِلُوا بِالدُّنْیا، فَإنَّ الْقَبْرَ بَیْتُ الْعَمَلِ، فَاعْمَلُوا وَ لا تَغْعُلُوا.

فرمود: اى بندگان خدا، خود را مشغول و سرگرم دنیا ـ و تجمّلات آن ـ قرار ندهید که همانا قبر، خانه اى است که تنها عمل ـ صالح ـ در آن مفید و نجات بخش مى باشد، پس مواظب باشید که غفلت نکنید.

 

 

 

8- قالَ(علیه السلام): لا تَقُولَنَّ فى أخیکَ الْمُؤمِنِ إذا تَوارى عَنْکَ إلاّ مِثْلَ ماتُحِبُّ أنْ یَقُولَ فیکَ إذا تَوارَیْتَ عَنْهُ.

 

فرمود: سخنى ـ که ناراحت کننده باشد ـ پشت سر دوست و برادر خود مگو، مگر آن که دوست داشته باشى که همان سخن پشت سر خودت گفته شود.

 

 

 

۹- قالَ(علیه السلام): یا بُنَىَّ! إیّاکَ وَظُلْمَ مَنْ لایَجِدُ عَلَیْکَ ناصِراً إلاّ اللهَ.

 

فرمود: بپرهیز از ظلم و آزار رساندن نسبت به کسى که یاورى غیر از خداوند متعال نمى یابد.

 

 

 

10- قالَ(علیه السلام): إنّی لا أری الْمَوْتَ إلاّ سَعادَه، وَ لاَ الْحَیاهَ مَعَ الظّالِمینَ إلاّ بَرَماً.

فرمود: به درستى که من از مرگ نمى هراسم و آن را جز سعادت نمى بینم; و زندگى با ستمگران و ظالمان را عار و ننگ مى شناسم.


 

 

11- قالَ(علیه السلام): مَنْ لَبِسَ ثَوْباً یُشْهِرُهُ کَساهُ اللهُ یَوْمَ الْقِیامَهِ ثَوْباً مِنَ النّارِ.

 

فرمود: هرکس لباس شهرت – و انگشت نما از هر جهت – بپوشد، خداوند او را در روز قیامت لباسى از آتش مى پوشاند.

 

 

 

 

 

12- قالَ(علیه السلام): أنَا قَتیلُ الْعَبَرَهِ، لایَذْکُرُنى مُؤْمِنٌ إلاّ اِسْتَعْبَرَ.

 

فرمود: من کشته گریه ها و اشک ها هستم، هیچ مؤمنى مرا یاد نمى کند مگر آن که عبرت گرفته و اشک هایش جارى خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

13- قالَ(علیه السلام): لَوْ شَتَمَنى رَجُلٌ فى هذِهِ الاُْذُنِ، وَ أَوْمى إلىَ الْیُمْنى، وَ اعْتَذَرَ لى فىِ الاُْخْرى لَقَبِلْتُ ذلِکَ مِنْهُ، وَ ذلِکَ أَنَّ أَمیرَ الْمُؤْمِنینَ (علیه السلام) حَدَّثَنى أَنَّهُ سَمِعَ جَدّى رَسُولَ اللهِ (صلى الله علیه وآله)یَقُولُ: لا یَرِدُ الْحَوْضَ مَنْ لَمْ یَقْبَلِ الْعُذرَ مِنْ مُحِقٍّ أَوْ مُبْطِل.

 

فرمود: چنانچه با گوش خود بشنوم که شخصى مرا دشنام مى دهد و سپس معذرت خواهى او را بفهمم، از او مى پذیرم و گذشت مى نمایم، چون که پدرم امیرالمؤمنین علىّ (علیه السلام) از جدّم رسول خدا (صلى الله علیه وآله وسلم) روایت نمود: کسى که پوزش و عذرخواهى دیگران را نپذیرد، بر حوض کوثر وارد نخواهد شد.

 

 

 

 

14- قیلَ لِلْحُسَیْنِ بن علىّ(علیه السلام): مَنْ أعْظَمُ النّاسِ قَدْراً؟ قالَ: مَنْ لَمْ یُبالِ الدُّنْیا فى یَدَیْ مَنْ کانَتْ.

 

از حضرت سؤال شد: با شخصیّت ترین افراد چه کسى است؟ در جواب فرمود: آن کسى است که اهمیّت ندهد که دنیا در دست چه کسى مى باشد.

 

 

 

 

 

15- قالَ(علیه السلام): مَنْ عَبَدَاللهَ حَقَّ عِبادَتِهِ، آتاهُ اللهُ فَوْقَ أمانیهِ وَ کِفایَتِهِ.

 

 

فرمود: هرکس خداوند متعال را با صداقت و خلوص، عبادت و پرستش نماید; خداى متعال او را به بهترین آرزوهایش مى رساند و امور زندگیش را تأمین مى نماید.

 

 

 

16- قالَ(علیه السلام): احْذَرُوا کَثْرَهَ الْحَلْفِ، فِإنَّهُ یَحْلِفُ الرَّجُلُ لِعَلَل أرَبَعَ: إمّا لِمَهانَه یَجِدُها فی نَفْسِهِ، تَحُثُّهُ عَلى الضَّراعَهِ إلى تَصْدیقِ النّاسِ إیّاهُ. وَ إمّا لِعَىّ فی الْمَنْطِقِ، فَیَتَّخِذُ الاْیْمانَ حَشْواً وَصِلَهً لِکَلامِهِ. وَ إمّا لِتُهْمَه عَرَفَها مِنَ النّاسِ لَهُ، فَیَرى أَنَّهُمْ لایَقْبَلُونَ قَوْلَهُ إلاّ بِالْیَمینِ. وَ إمّا لاِرْسالِهِ لِسانَهُ مِنْ غَیْرِ تَثْبیت.

 

فرمود: خود را از قسم و سوگند برهانید که همانا انسان به جهت یکى از چهار علّت سوگند یاد مى کند: در خود احساس سستى و کمبود دارد، به طورى که مردم به او بى اعتماد شده اند، پس براى جلب توجّه مردم که او را تصدیق و تأیید کنند، سوگند مى خورد. و یا آن که گفتارش معیوب و به دور از حقیقت است، و مى خواهد با سوگند، سخن خود را تقویت و جبران کند. و یا در بین مردم متّهم است ـ به دروغ و بى اعتمادى ـ پس مى خواهد با سوگند و قسم خوردن جبران ضعف نماید. و یا آن که سخنان و گفتارش متزلزل است ـ هر زمان به نوعى سخن مى گوید ـ و زبانش به سوگند عادت کرده است.

 

 

 

17- قالَ(علیه السلام): أیُّما إثْنَیْنِ جَرى بَیْنَهُما کَلامٌ، فَطَلِبَ أَحَدُهُما رِضَى الاْخَرِ، کانَ

 

سابِقَهُ إلىَ الْجَنّهِ.

 

فرمود: چنانچه دو نفر با یکدیگر نزاع و اختلاف نمایند و یکى از آن دو نفر، در صلح و آشتى پیشقدم شود، همان شخص سبقت گیرنده، جلوتر از دیگرى به بهشت وارد مى شود.

 

 

18- قالَ(علیه السلام): وَ اعْلَمُوا إنَّ حَوائِجَ النّاسِ إلَیْکُمْ مِنْ نِعَمِ الله عَلَیْکُمْ، فَلا تَمیلُوا النِّعَمَ فَتَحَوَّلَ نَقِماً.

 

فرمود: توجّه داشته باشید که احتیاج و مراجعه مردم به شما از نعمت هاى الهى است، پس نسبت به نعمت ها روى، بر نگردانید; وگرنه به نقمت و بلا گرفتار خواهد شد.

 

 

 

 

19- قالَ(علیه السلام): یَا ابْنَ آدَم! اُذْکُرْ مَصْرَعَکَ وَ مَضْجَعَکَ بَیْنَ یَدَی اللهِ، تَشْهَدُ جَوارِحُکَ عَلَیْکَ یَوْمَ تَزِلُّ فیهِ الْأقْدام.

 

فرمود: اى فرزند آدم، بیاد آور لحظات مرگ و خواب گاه خود را در قبر، همچنین بیاد آور که در پیشگاه خداوند قرار خواهى گرفت و اعضاء و جوارحت بر علیه تو شهادت خواهند داد، در آن روزى که قدم ها لرزان و لغزان مى باشد.

 

 

 

 

20- قالَ(علیه السلام): مُجالَسَهُ أهْلِ الدِّناءَهِ شَرٌّ، وَ مُجالَسَهُ أهْلِ الْفِسْقِ ریبَهٌ.

 

فرمود: همنشینى با اشخاص پست و رذل سبب شرّ و بد یختى خواهد گشت; و همنشینى و مجالست با معصیت کاران موجب شکّ و بدبینى خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

21- قالَ(علیه السلام): إنَّ اللهَ خَلَقَ الدُّنْیا لِلْبَلاءِ، وَ خَلَقَ أهْلَها لِلْفَناءِ.

 

فرمود: به درستى که خداوند متعال دنیا و اموال آن را براى آزمایش افراد آفریده است و همچنین موجودات دنیا را جهت فناء ـ و انتقال از این دنیا به جهانى دیگر ـ آفریده است.

 

 

 

 

 

 

 

22- قالَ(علیه السلام): لا یَأمَنُ یوم الْقِیامَهِ إلاّ مَنْ قَدْ خافَ اللهَ فی الدُّنْیا.

 

فرمود: کسى در روز قیامت از شدائد و أحوال آن در أمان نمى باشد، مگر آن که در دنیا از خداوند متعال ترس داشته باشد ـ و اهل گناه و معصیت نگردد .

 

 

 

 

 

23- قالَ(علیه السلام): لِکُلِّ داء دَواءٌ، وَ دَواءُ الذُّنُوبِ الإسْتِغْفارِ.

 

فرمود: براى هر غم و دردى درمان و دوائى است و جبران و درمان گناه، طلب مغفرت و آمرزش از درگاه خداوند مى باشد.

 

 

 

24- قالَ(علیه السلام): مَنْ قَرَءَ آیَهً مِنْ کِتابِ الله عَزَّ وَ جَلَّ فى صَلاتِهِ قائِماً، یُکْتَبُ لَهُ بِکُلِّ حَرْف مِأهُ حَسَنَه.

 

فرمود: هرکس آیه اى از قرآن را در نمازش تلاوت نماید، خداوند متعال در مقابل هر حرفى از آن یکصد حسنه در نامه اعمالش ثبت مى نماید.

 

 

 

25- قالَ(علیه السلام): سَبْعَهُ أشْیاء لَمْ تُخْلَقْ فى رَحِم: فَأوّلُها آدَمُ(ع)، ثُمَّ حَوّاء، وَ الْغُرابُ، وَ کَبْشُ إبْراهیم(ع)، وَ ناقَهُ اللهِ، وَ عَصا مُوسى (ع)، وَ الطَّیْرُالَّذى خَلَقَهُ عیسىَ بْنُ مَرْیَم (ع).

 

ضمن جواب سؤال هاى پادشاه روم، فرمود: آن هفت موجودى که بدون خلقت در رحم مادر، آفریده شده اند، عبارتند از:

 

حضرت آدم (علیه السلام) و همسرش حوّاء. و کلاغى که براى راهنمائى دفن هابیل آمد.

 

و گوسفندى که براى قربانى، به جاى حضرت اسماعیل(علیه السلام) آمد.

 

و شترى که خداوند براى پیامبرش، حضرت صالح فرستاد.

 

 

و عصاى حضرت موسى (علیه السلام).

 

و هفتمین موجود آن پرنده اى بود که توسّط حضرت عیسى (علیه السلام)آفریده شد.


 

 

26- قالَ(علیه السلام): إنَّ اَعْمالَ هذِهِ الاُْمَّهِ ما مِنْ صَباح إلاّ و تُعْرَضُ عَلَى اللهِ تَعالى.

 

فرمود: همانا ـ نامه کردار و ـ أعمال این امّت، در هر صبحگاه بر خداوند متعال عرضه مى گردد.

 

 

27- قالَ(علیه السلام): إجْتَنِبُوا الْغِشْیانَ فی اللَّیْلَهِ الَّتى تُریدُون فیها السَّفَرَ، فإنَّ مَنْ فَعَلَ ذلِکَ، ثُمَّ رُزِقَ وَلَدٌ کانَ جَوّالَهً.

 

فرمود: در آن شبى که قصد مسافرت دارید، با همسر خود زناشوئى نکنید، که چنانچه عمل زناشوئى انجام گردد و در آن زمان فرزندى منعقد شود، بسیار متحرّک و افکارش مغشوش مى باشد.

 

 

28- قالَ(علیه السلام): الرّکْنُ الْیَمانی بابٌ مِنْ أبْوابِ الْجَنَّهِ، لَمْ یَمْنَعْهُ مُنْذُ فَتَحَهُ، وَ إنَّ ما بَیْنَ الرُّکْنَیْنِ ـ الأسْوَد وَ الْیَمانی ـ مَلَکٌ یُدْعى هُجَیْرٌ، یُؤَمِّنُ عَلى دُعاءِالْمُؤْمِنینَ.

 

فرمود: رُکن یَمانىِ کعبه الهى، دربى از درب هاى بهشت است و مابین رکن یمانى و حجرالأسود ملک و فرشته اى است که براى استجابت دعاى مؤمنین آمّین مى گوید.

 

 

29- قالَ(علیه السلام): إنَّ الْغِنى وَ اْلِعزَّ خَرَجا یَجُولانِ، فَلَقیا التَّوَکُلَّ فَاسْتَوْطَنا.

 

فرمود: عزّت و بى نیازى ـ هر دو ـ شتاب زده به دنبال پناهگاهى مى دویدند، چون به توکّل برخورد کردند، آرامش پیدا نموده و آن را پناهگاه خود قرار دادند.

 

 

30- قالَ(علیه السلام): مَنْ نَفَّسَ کُرْبَهَ مُؤْمِن، فَرَّجَ اللهُ عَنْهُ کَرْبَ الدُّنْیا وَالاْخِرَهِ.

 

 

فرمود: هرکس گره اى از مشکلات مؤمنى باز کند و مشکلش را برطرف نماید، خداوند متعال مشکلات دنیا و آخرت او را اصلاح مى نماید.

 

 

31- قالَ(علیه السلام): مَنْ والانا فَلِجَدّى (صلى الله علیه وآله وسلم) والى، وَ مَنْ عادانا فَلِجَدّى عادى.

 

فرمود: هر که ما را دوست بدارد و پیرو ما باشد، پس دوستى و محبّتش به جهت جدّم رسول خدا (صلى الله علیه وآله وسلم)مى باشد.

 

و هرکس با ما دشمن و کینه توز باشد، پس دشمنى و مخالفت او به جهت جدّم رسول خدا (صلى الله علیه وآله وسلم) خواهد بود.

 

 

32- قالَ(علیه السلام): یَا ابْنَ آدَمَ! أُذْکُرْ مَصارِعَ آبائِکَ وَ أبْنائِکَ، کَیْفَ کانُوا، وَ حَیْثُ حَلّوُا، وَ کَأَنَّکَ عَنْ قَلیل قَدْ حَلَلْتَ مَحَلَّهُمْ.

 

فرمود: اى فرزند آدم، بیاد آور آن لحظاتى را که پدران و فرزندان ـ و دوستان ـ تو چگونه در چنگال مرگ قرار گرفتند، آن ها در چه وضعیّت و موقعیّتى بودند و سرانجام به کجا منتهى شدند و کجا رفتند.

 

و بیندیش که تو نیز همانند آن ها به ایشان خواهى پیوست ـ پس مواظب اعمال و رفتار خود باش .

 

 

33- قالَ(علیه السلام): یَا ابْنَ آدَمَ، إنَّما أنْتَ أیّامٌ، کُلَّما مَضى یَوْمٌ ذَهَبَ بَعْضُکَ.

 

فرمود: اى فرزند آدم، بدرستى که تو مجموعه اى از زمان ها و روزگار هستى، هر آنچه از آن بگذرد، زمانى از تو فانى و سپرى گشته است ـ بنابراین لحظات عمرت را غنیمت شمار که جبران ناپذیر است .


 

 

34- قالَ(علیه السلام): مَنْ حاوَلَ أمْراً بِمَعْصِیَهِ اللهِ کانَ أفْوَتُ لِما یَرْجُو وَ أسْرَعُ لِمَجیىءِ ما یَحْذَرُ.

 

فرمود: هرکس از روى نافرمانى و معصیتِ خداوند، کارى را انجام دهد، آنچه را آرزو دارد سریع تر از دست مى دهد و به آنچه هراسناک و بیمناک مى باشد مبتلا مى گردد.

 

 

35- قالَ(علیه السلام): الْبُکاءُ مِنْ خَشْیَهِ الله نَجاتٌ مِنَ الّنارِ وَ قالَ: بُکاءُ الْعُیُونِ، وَ خَشْیَهُ الْقُلُوبِ مِنْ رَحْمَهِ اللهِ.

 

فرمود: گریان بودن به جهت ترس از ـ عذاب ـ خداوند، سبب نجات از آتش دوزخ خواهد بود; و فرمود: گریان بودن چشم و خشیت داشتن دل ها یکى از نشانه هاى رحمت الهى ـ براى بنده ـ است.

 

 

 

 

 

 

36- قالَ(علیه السلام): لا یَکْمِلُ الْعَقْلُ إلاّ بِاتّباعِ الْحَقِّ.

 

فرمود: بینش و عقل و درک انسان تکمیل نمى گردد مگر آن که ـ أهل حقّ و صداقت باشد و ـ از حقایق، تبعیّت و پیروى کند.

 

 

37- قالَ(علیه السلام): أَهْلَکَ النّاسَ إثْنانِ: خَوْفُ الْفَقْرِ، وَ طَلَبُ الْفَخْرِ.

 

فرمود: دو چیز مردم را هلاک و بیچاره گردانده است: یکى ترس از این که مبادا در آینده فقیر و نیازمند دیگران گردند و دیگرى فخر کردن در مسائل مختلف و مباهات بر دیگران است.

 

 

38- قالَ(علیه السلام): مَنْ عَرَفَ حَقَّ أَبَوَیْهِ الاْفْضَلَیْنِ مُحَمَّد وَ عَلىّ، و أطاعَهُما، قیلَ لَهُ: تَبَحْبَحْ فى أیِّ الْجِنانِ شِئْتَ.

 

فرمود: هر شخصى که حقّ والدینش محمّد (صلى الله علیه وآله وسلم) ، و علىّ (علیه السلام) را که با شرافت و با فضیلت ترین انسان ها هستند، بشناسد و ـ در تمام امور زندگى ـ از ایشان تبعیّت و اطاعت کند; در قیامت به او خطاب مى شود: هر قسمتى از بهشت را که خواستار باشى، مى توانى انتخاب کنى و در آن وارد شوى.

 

 

39- قالَ(علیه السلام): مَنْ طَلَبَ رِضَى اللهِ بِسَخَطِ النّاسِ کَفاهُ الله اُمُورَ النّاسِ، وَ مَنْ طَلَبَ رِضَى النّاسِ بِسَخَطِ اللهِ وَ کَّلَهُ اللهُ إلَى النّاسِ.

 

فرمود: هرکس رضایت و خوشنودى خداوند را ـ در أمور زندگى ـ طلب نماید گرچه همه افراد از او رنجیده شوند، خداوند مهمّات و مشکلات او را کفایت خواهد نمود و کسى که رضایت و خوشنودى مردم را طالب گردد گرچه مورد خشم و غضب پروردگار باشد، خداوند أمور این شخص را به مردم واگذار مى کند.

 

 

40- قالَ(علیه السلام): إنَّ شیعَتَنا مَنْ سَلِمَتْ قُلُوبُهُمْ مِنْ کُلِّ غِشٍّ وَ غِلّ وَ دَغَل.

 

فرمود: شیعیان و پیروان ما ـ اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) ـ آن کسانى هستند که أفکار و درون آن ها از هر گونه حیله و نیرنگ و عوام فریبى سلامت و تهى باشد.



:: بازدید از این مطلب : 407
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 آلمان با گلباران یونان به نیمه نهایی رسید/ قهرمان یورو 2004 هم حذف شد.

در این دیدار که در حضور بیش از 43 هزار تماشاگر ورزشگاه پی جی ای آره نا شهر گدانسک لهستان برگزار شد آلمان با نتیجه 4 بر 2 از سد یونان، قهرمان یورو 2004 گذشت تا برای چهارمین بار پیاپی به مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام ملتهای اروپا صعود کند.








































































منبع:باشگاه خبرنگاران


:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 با هم به اقيانوس سفر ميكنيم.























































 


:: بازدید از این مطلب : 383
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 آیا با سیاره مشتری به عنوان بزرگترین و سریعترین سیاره در منظومه شمسی آشنایی دارید؟ به تمام علاقه مندان توصیه می کنیم که برای آشنایی با این سیاره این مطلب را مطالعه کنند.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، منظومه شمسی که سیاره ما، زمین در آن قرار دارد دارای تعداد زیادی سیاره و ستاره است که هر کدام از آنها به نوبه خود دارای نکاتی جالب و خواندنی هستند. یکی از این سیاره ها در منظومه شمسی، مشتری نام دارد که بسیاری از ما آن را به خاطر اندازه بزرگ و لکه جالب سرخ رنگ بر روی آن می شناسیم. در این مطلب شما را با نکاتی جالب در مورد مشتری آشنا می کنیم.


مکان و اندازه مشتری
سیاره مشتری در بین زحل و مریخ قرار گرفته و پنجمین سیاره در منظومه شمسی به حساب می آید. اگر تصور می کنید که کره زمین بزرگ است باید به شما بگوییم که کره ما در برابر مشتری یک سیاره کوچک بیش نیست. در واقع مساحت سطح مشتری 122 بار بزرگتر از سطح زمین بوده و از لحاظ حجمی نیز چیزی در حدود 1300 کره زمین در دورن مشتری قرار می گیرد. جاذبه سطح این سیاره نیز چیزی در حدود 2.5 برابر سطح زمین است. فراموش نکنید که مشتری بزرگترین سیاره در منظومه شمسی است.


ماهواره ها و مشتری
تا به امروز 8 ماهواره ساخت بشر به نامهای : پایونیر 10 ، پایونیر 11 ، ویاژر 1 ، ویاژر 2 ، گالیله، یولیسیس، کاسینی – هویگن و نیو هورایزن موفق به دیدن مشتری شدند. این ماهواره ها به ترتیب در سالهای 1972، 1973 ، 1974 ، 1979 ، 1992، 1995،2000 و 2007 موفق به ملاقات مشتری شدند. قرار است که ماهواره بعدی تا سال 2016 به مشتری برسد.


دیدن مشتری با چشم غیر مسلح
بعد از ماه و زهره ، مشتری سومین شی درخشان در آسمان کره زمین است که با چشم غیر مسلح و یا با کمک یک دوربین یا تلسکوپ کوچک نیز می توان آن را مشاهده کرد. این سیاره در کنار سه قمر دیگر خود به شکل یک دیسک نورانی دیده می شود.


مشتری و میدان مغناطیسی
باید گفت که سیاره مشتری دارای قویترین میدان مغناطیسی در منظومه شمسی است. توان کشش میدان مغناطیسی مشتری 14.5 برابر کره زمین است. بعضی از ستاره شناسان معتقد هستند که دلیل وجود این میدان نیرومند در سیاره مشتری وجود مقادیر زیادی از هیدروژن جامد در عمق این سیاره است. این میدان عظیم مغناطیسی حجم زیادی از سنگهای آسمانی را به دور خود جمع کرده و در صورتی که هر فضاپیمایی قصد نزدیک شدن بیش از حد به آن را داشته باشد با آسیب شدید مواجه می شود.


سرعت مشتری
با این که این سیاره بزرگترین در منظومه شمسی به حساب می آید اما در عین حال به عنوان سریع ترین سیاره در منظومه شمسی شناخته می شود. هر روز در سیاره مشتری در حدود 12 ساعت است و هر سال مشتری در حدود 12 سال کره زمین است.


طوفان مشتری
شاید جالب باشد که بدانید شباهتهایی بین طوفان ها در کره زمین و مشتری وجود دارد. در این سیاره نیز به مانند زمین به علت جا به جایی گازها طوفان و ابر تشکیل می شود و بر اثر برخورد این ابرها نیز رعد و برق حاصل می شود. طوفان ها در سطح مشتری معمولا کوتاهتر از زمین هستند اما از لحاظ قدرت بسیار نیرومند تر هستند. به طور معمول هر 15 تا 17 سال یک طوفان بسیار شدید در مشتری رخ می دهد . در سال 2007 میلادی طوفانی در مشتری رخ داد که بر اثر آن رنگ بخشی از نوارهای دور مشتری تغییر کرد. سرعت این طوفان 170 متر بر ثانیه بوده است.


قمرهای مشتری
مشتری دارای 63 عدد قمر تایید شده است که 4 عدد از بزرگترن آنها از سایرین شناخته شده تر هستند. این 4 قمر در سال 1610 میلادی توسط گالیله کشف شده است و به نام های: لو، اروپا، گانیمد و کالیستو شناخته می شوند. نکته جالب در مورد اقمار مشتری این است که بر خلاف بسیاری دیگر از اقمار سیاره ها در منظومه شمسی که از خود این سیارات تشکیل شده اند ، اقمار مشتری به دلیل جاذبه نیرومند به دورن میدان مغناطیسی مشتری کشیده شده اند.


لکه سرخ
شاید برای بسیاری از ما عجیب ترین نکته در مورد مشتری لکه سرخ موجود بر روی آن است. این لکه سرخ اولین بار در سال 1665 میلادی و توسط ستاره شناس مشهور " جیوانی کاسینی " کشف شد. این لکه دارای طولی در حدود 40 هزار کیلومتر بوده است اما در سالهای اخیر اندازه آن نصف شده است. ترکیب این لکه از هیدروژن، آب ، هلیوم و بسیاری دیگر از انواع گازهاست که در ترکیب با طوفان های شدید سطح مشتری به آن شکل حرکت می کند.


:: بازدید از این مطلب : 400
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 خیار بک ماده غذایی پر ارزش است که در صورتی که به خوبی مورد استفاده قرار بگیرد می تواند به عنوان یک چربی سوز قوی به کار رود.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، برای بسیاری از ما خیار تنها یک گونه صیفی یا میوه خوشمزه است که از آن در میهمانی ها در کنار سایر میوه ها استفاده می کنیم و شاید تا به امروز خیلی به خواص و توانایی این گیاه سبز رنگ دقت نکرده بودیم. این میوه دارای مقادیر زیادی ویتامین ث است که می تواند در نقش چربی سوز به کار رود. در این مطلب شما را با روشهایی برای چربی سوزی با خیار آشنا می کنیم.


_ یک عدد خیار خرد شده، مقداری تمشک و نعنا را به همراه 350 گرم ماست و مقداری یخ درون دستگاه مخلوط کن بریزید و به خوبی ترکیب کنید. این ترکیب می تواند به عنوان یک نوشیدنی تقویتی و همچنین چربی سوز عالی برای زمان پس از تمرین عمل کند. فراموش نکنید که کلسیم موجود در ماست میز یک چربی سوز ایده آل است.

_ یک ترکیب مناسب دیگر که از آن می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز بهره برد، ترکیب 100 گرم پنیر فتا، یک خیار خرد شده، یک قاشق غذا خوری ماست و 100 گرم زیتون سیاه است. باید گفت که پنیر فتا یک منبع مناسب ویتامین ب2 است که سوخت و ساز بدن را افزایش داده و در ترکیب با خیار و ماست به چربی سوزی بیشتر منجر می شود.

_ آیا تا به حال در مورد سوپ خیار شنیده بودید؟ برای درست کردن این سوپ کافی است که تخم های خیارها را خارج کنید و سپس آنها را به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس خیارها را 500 میلی لیتر آب مرغ و یک پیاز خرد شده ترکیب کنید. این مخلوط را با حرارت بپزید و مقداری پودر فلفل نیز به آن اضافه کنید. این سوپ شدیدا متابولیسم بدن شما را فعال کرده و به شما در چربی سوزی کمک خواهد کرد.

_ اما فرمول نهایی ما برای شما یک ترکیب سالم دیگر است که بر اساس ترکیب یک خیار بزرگ خرد شده با سیر حب شده است. این ترکیب را با مقداری نعنا ترکیب کرده و مقداری خامه ترش را نیز به آن اضافه کنید. از این ترکیب سس گونه می توانید در کنار ماهی قزل آلا استفاده کنید. بر اساس تحقیقات انجام شده مشخص شده است که سیر نیز دارای ترکیبهایی است که چربی سوز هستند.


:: بازدید از این مطلب : 467
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 در طول تاریخ کلاه های متفاوتی به عنوان پوشش سر افراد در نقاط مختلف دنیا مورد استفاده قرار گرفت است. از کلاه "فز" مراکشی تا کلاه گاوچرانهای آمریکایی جزء کلاه های پرطرفدار به حساب می آیند.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، کلاه به پوششی برای سر اطلاق می شود که از سالهای بسیار دور در بین انسان ها رواج داشته است. در طول تاریخ انسان ها از کلاه هایی متفاوت با جنس، رنگ و طرح های مختلف استفاده می کردند. میزان دارایی، رتبه علمی و اجتماعی بر روی نوع کلاه نیز موثر بوده است. در این مطلب شما را با تعدادی از کلاه های معروف در طول تاریخ آشنا می کنیم.


فز
این کلاه استوانه ای شکل در قرن 17 میلادی در کشور مراکش برای اولین بار تولید شد. این کلاه قرمز رنگ با یک آویز مشکی بر بالای خود به سرعت در کشورهای مختلف طرفداران زیادی را پیدا کرد. امپراتوری عثمانی، کشورهای مسلمان نشین جنوب شرق آسیا و بعضی از ساکنین اروپایی از این کلاه استفاده می کنند. امروزه نیز این کلاه همچنان در کشورهای مختلف، خصوصا کشورهای عربی و اسلامی طرفداران خاص خود را دارد.


Bowler
این کلاه در قرن 19 میلادی و اوایل قرن بیستم در کشور انگلستان مورد استفاده قرار می گرفت. نکته جالب در مورد این کلاه این بود که در اکثر نقاط انگلستان به غیر از شهر لندن به سر کردن این کلاه به این معنا بود که شما یک گارسون و یا مستخدم در رستوران ها و یا خانه های اشرافی هستید. در شهر لندن به سر کردن این کلاه این معنی را داشت که شما احتمالا یک وکیل، بانک دار و یا فعال بازار بورس هستید.


کلاه بره
این کلاه به صورت سنتی در کشور فرانسه تولید می شده است و به نوعی یکی از نمادهای این کشور به حساب می آید. از دوران جنگ دوم جهانی به این طرف کلاه بره به عنوان نشانه نیروهای نظامی ویژه به کار می رود و عمدتا این نیروها از کلاه های بره که به کلاه کج نیز معروف است استفاده می کنند. امروزه مردان و زنان بسیاری نیز از این کلاه در رفت آمدهای روز مره خود استفاده می کنند.


Sombrero
عاشقان فیلم های وسترن مسلما با این کلاه آشنایی دارند. این کلاه حصیری مخصوص بومیان کشور مکزیک بوده و برای حفاظت کردن سر و صورت این افراد از آفتابهای شدید آن منطقه به کار می رود. این کلاه دارای طول نسبتا زیادی است و روی صورت شخص را می پوشاند.


Top Hat
این کلاه به نوعی برای سالها به عنوان کلاه آداب دانی در جهان غرب به حساب می آمد و معمولا توسط مردان در مراسمات بسیار رسمی به سر گذاشته می شد. این کلاه اولین بار در دوران ریاست جمهوری آبراهام لینکن ، ریس جمهور آمریکا مورد استفاده واقع شد. تا سالهای میانی قرن بیستم نیز این کلاه مورد استفاده بسیاری از ثروتمندان و اشخاص سیاسی قرار می گرفت.


کلاه گاوچرانی
این کلاه شاید با نام هایی همچون گاو چرانی، اسب، غرب وحشی، اسلحه و سینمای وسترن گره خورده باشد. این کلاه با شکل خاص خود از سالهای قرن 17 و 18 به این سو عمدتا توسط گاوداران در بخش های غربی آمریکا به سر گذاشته می شود به نوعی به نمادی از فرهنگ و تاریخ بخشی از آمریکا تبدیل شده است.


کلاه بیسبال
این کلاه را می توان پرطرفدارترین و در عین حال معروفترین کلاه در حال حاضر دانست. این گونه از کلاه ها اولین بار در جریان بازی بیسبال مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن در نقاط مختلف دنیا توسط کودکان و جوانان و حتی سالمندان مورد استفاده قرار گرفت. سادگی طرح و زیبایی ظاهری از جمله دلایل موفقیت این طرح از کلاه است.


:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اندیشه خردبار

 یک میمون پوزه دار در یک پارک طبیعی در کشور انگلستان با برداشتن یک چتر در هوای بارانی لحظات جالبی را رقم زده است.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، تصور کنید که در یک روز ابری در حال قدم زدن در یک پارک طبیعی هستید و در حالی که برای استراحت بر روی نیمکت نشسته اید باران شروع به باریدن می کند و شما سعی می کنید تا با استفاده از چتر خود را از گزند قطره های آب باران حفظ کنید. اما چتر شما در کنار شما نیست چون توسط یک حیوان کوچک قرض گرفته شده است!


مجموعه حیات وحش "دادلی" در وست مینلند در کشور انگلستان خانه تعدادی میمون پزه دار ماداگاسکاری است که به صورت آزادانه در این مجموعه زندگی می کنند. با توجه به این که این موجودات در این مجموعه دارای فضای کافی بوده و به آن عادت کرده و از آن فرار نکرده و در عین بدون خطر نیز هستند پس به دور از قفس و به صورت آزاد در این پارک حضور دارند.


در یکی از بازدیدهای اخیر از این مجموعه یکی از میمون های مورد نظر در زمانی که باد و باران شروع می شود با دزدیدن چتر یکی از بازدیدکنندگان سعی در استفاده از آن برای در امان ماندن از باران می کند. ریس این مرکز طبیعی در این باره می گوید: این گونه از جانوران به بازی کردن و به نوعی شوخی کردن با انسان ها علاقه خاصی دارند. البته این میمون که " لئون " نام دارد پس از مدتی که از این چتر استفاده کرد نتوانست در برابر جریان شدید باد مقاومت کرده و این چتر را رها کرد.


:: بازدید از این مطلب : 400
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 تير 1391 | نظرات ()